Headerbild

Kategorier

Hej alla trialvänner i norr och söder

2012-09-02 i Allmänt

Efter en intensiv vecka på vårt område där banor byggts om, pappersarbete och inköp mm fixats, har vi nu samlat oss till en ny helg fylld med trial och förare från norrlands-klubbarna.

Under lördagen strilade ett fint regn över oss hela dagen, så nästan alla avslutade dagen nyduschade. Vi i sekretariatet möttes bara av glada, blöta förare som trivdes och tyckte det var kul att köra trial i bäckar och på renspolade hällar. TTK fick på lördag tillbaka två nya (gamla) förare till klubben, Erik och Micke som utmanade MCC spåret och såg ut att trivas. KUL tycker vi eller GILLAR som det nu heter på fejjan (Facebook)där klubben ska gå med.

Söndagstävlingen bjöd på sol, allt torkade sakta upp, men bäckarna porlade härligt hela dagen. Alla såg ut att trivas och ett skönt os av hamburgare låg över depån. Förarna kämpade om sina platser och både under lördag och söndag fick 0:or skilja platserna på pallen.

Största klassen MCB med 11 startande och med mycket Norrlands prestige , vann Niklas Påle Nilsson TTK båda dagarna jagad av Patrik Sundin MHF Lit med (tolv 0:or Nicklas åtta nollor Patrik ) på lördag och med en prick mindre än  klubbkompisen Rambo Hellsing på söndag.
Grattis Niklas!!!!! Klassen 80 N med våra nybörjare - vinnare lördag Liam Andersson TTK,
vinnare söndag Albin Svedin MHF Husum. Läs mer under resultaten.

IMG_0776

På lördag startade 30 förare och på söndag 25 men då har vi inte tagit med de yngsta som körde eltrial i "sandlådan" så regnet och sanden skvätte. Det blir en kortare trialkurs två onsdagar där vi kommer att gå igenom cyklarna och låta våra yngsta prova en bana med domare och klippare innan vi stänger "prova på" för iår.

Nu återstår det roliga jobbet att lägga ut bilder, filmer och fixa en fäjjan sida till klubben.

 

Ha det gott allihopa och tack alla för två härliga dagar i NC serien/TTK


Resultat lördag

Resultat Söndag

och till oss alla TTKare, det här gjorde vi bra - när många händer hjälper till går det lätt....
så medlemmar och prova påare vi ses på onsdag.

Ett stort tack till

Magnus Nordlund. Emil Skoglund och Patrik Sundin som var med
vid byggandet av SM banorna.