Headerbild

Kategorier

"Vass is dass"- jo Norrlandscupens deltävling 8

2009-08-23 i Allmänt

Massor av sol, trialresultat, badslagning och ett "vass is dass = vad är detta eller var är dasset" bjöd dagens deltävling på.

Morgonens stora drama bjöd vårt dass på, vi har byggt det som en flotte och plötsligt efter gårdagens regn låg det mitt ute i en minde sjö, så klubbens vildhussar fick dika en ny fåra för vattenmassorna och en spång fixades till dagens besökare.

Men sedan blev dagen bara bättre och bättre torra trialförare, funktionärer och publik som trivdes i Timråskogarna. Även i dag ordnade MCA klassen på badslagning, något som alla följde och dagens vinnare Patrik Andersson eskorterades med handduk av tvåan Fredrik Lithén till djuphålan för ett svalt och lerigt dopp, applåder fick han av alla när han kom ner till prisutdelningen - men dom bilderna håller vi inne med ett tag till. 

Så över till dagens rysare mellan motionsklassens Kent Ivarsson Lit och Timrås Lasse Larsson som efter tre varv med lika prick varje varv dessutom -22-23-21 fick skiljas genom 0:or. Där Lasse Larsson tog hem första platsen med 3- 0:or fler än Kent - grattis! Idag tävlade Gabriel Sundholm TTK för första gången i 80c och han tyckte det gick riktigt bra så nu längtar han till nästa tävlingssäsong. Alla förare ingen nämnd ingen glömd kämpade bra i skogen idag och var ni än befinner er i Norrland så lär ni nog känna av och minnas Timrå i kroppen några dagar till - så ett stort tack ifrån oss i Timrå - vi ses.

 

Hälsningar från hela TTK/ genom Miljö-Inger

 

(Norrlandscuppen två sista deltävlingar i Lit inbjuder till mat och övernattningsmöjligheter enligt Kent Ivarsson läs mera på deras inbjudan).